copywriter in den bosch en omgeving

Copywriter in Den Bosch

Ben je op zoek naar een copywriter in Den Bosch en omgeving? Mijn naam is Marlou en vanuit Typisch Marlou help ik organisaties met het schrijven van pakkende copy voor hun doelgroep. Of het nu gaat om inhoudelijke copy of creatieve teksten: ik zorg voor een lekker leesbaar verhaal, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Als copywriter werk ik voornamelijk in Den Bosch en omgeving (Waalwijk, Drunen, Boxtel, Vught, Zaltbommel). Maar ook als je buiten deze regio bent gevestigd help ik je graag. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

copywriter den bosch

Mijn specialisme als copywriter

Droge kost tastbaar maken, complexe materie uitleggen in heldere taal of jouw input vertalen naar een lekker leesbaar verhaal. Dat zijn typische uitdagingen voor mij. Oók als jouw doelgroep heel specifiek is, of als het verhaal van je organisatie complex is. Ik zorg voor copy die voor iedereen begrijpelijk is en gewoon lekker leest. Weten wat mijn visie op tekst en communicatie is? Neem een kijkje op mijn blog met schrijftips.

Copywriter in Den Bosch gezocht?

Samenwerken met een copywriter uit Den Bosch is ideaal als jouw organisatie hier ook zit. Zelf ben ik net buiten de stad gevestigd, in Sint-Michielsgestel. Zo’n 10 minuten met de auto vanaf het centrum. Vanuit hier kom ik graag jouw kant op voor een kennismaking. Zo krijg ik gevoel bij de organisatie en de gewenste uitstraling. Daarnaast bespreken we het doel van de copy: wat wil je ermee bereiken?

copywriter in den bosch en omgeving

Kennismaken?

Mij inschakelen als copywriter? In Den Bosch vind je genoeg plekken om koffie te drinken. Langskomen bij jou op kantoor kan ook. Woon je niet in de buurt en plan je liever een belafspraak in om kennis te maken? Ook dat is mogelijk. Je kunt me bereiken via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Gebruik maken van mijn hulp?