copywriter omgeving eindhoven

Copywriter in Eindhoven

Zoek je een copywriter in Eindhoven? Mijn naam is Marlou en ik help organisaties met het schrijven van pakkende copy voor hun doelgroep. Webteksten, e-mailnieuwsbrieven, blogberichten, aanbestedingen of inhoudelijke whitepapers: ik zorg voor een pakkend verhaal, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Als copywriter werk ik veel in Eindhoven en omgeving, maar ook buiten deze regio help ik organisaties met het schrijven van overtuigende copy. Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

copywriter eindhoven

Copywriter in Eindhoven gezocht?

Samenwerken met een copywriter uit Eindhoven is ideaal als jouw bedrijf daar in de buurt zit. Mijn copywritingbureau vind je net buiten Eindhoven, in Sint-Michielsgestel. Zo’n 20 minuten met de auto vanaf het stadscentrum. Vanuit hier kom ik graag jouw kant op om kennis te maken. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en bespreken we het doel van de teksten.

Mijn specialisme als copywriter

Saaie kost tastbaar maken, complexe materie in begrijpelijke taal uitleggen of jouw expertise vertalen naar een lekker leesbaar verhaal. Dat zijn uitdagingen waar ik je graag mee help. Oók als jouw verhaal lastig uit te leggen is, of als de doelgroep van jouw organisatie superspecifiek is. Ik schrijf copy die lekker leest en voor iedereen begrijpelijk is. Jij zorgt voor de input, ik maak er een pakkend verhaal van. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Via mijn blog deel ik regelmatig schrijftips.

copywriter omgeving eindhoven

Kennismaken?

Kennismaken in Eindhoven? Ik kom graag langs bij jouw organisatie. Woon je niet in de buurt en plan je liever een belafspraak in om kennis te maken? Ook dat is mogelijk. Je kunt me bereiken via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Gebruik maken van mijn hulp?