Sta jij voor een tekstuele uitdaging?

Ik help je er graag mee. Maar voordat ik voor je aan de slag ga maak ik graag kennis met jou en jouw organisatie. Zo krijg ik gevoel bij jouw bedrijf, jouw doelgroep en hetgeen dat je wilt uitstralen.

Hieronder vind je de diensten die ik standaard aanbied. Heb jij een andere tekstuele uitdaging? Neem ook dan gerust contact met me op.

Diensten_Typisch_Marlou

Webteksten

Webteksten zijn onmisbaar om je organisatie online op de kaart te zetten. Ik help je met het schrijven van teksten voor jouw doelgroep en zorg voor een goede vindbaarheid via Google (SEO).

Blogberichten

Met verse, relevante blogs over jouw vakgebied laat je jouw expertise zien. Mis je hiervoor de tijd, inspiratie of skills? Laat het schrijven aan mij over. Ik vertaal jouw expertise naar interessante content die lekker leest.

Vacatureteksten

Een vacaturetekst die de juiste doelgroep activeert. Ik schrijf ‘m voor je! Door mijn ervaring als HR-professional ken ik de materie en vertaal ik jouw input naar een wervende tekst die aanzet tot actie.

E-mailnieuwsbrieven

Wil je jouw (potentiële) klanten op een leuke manier informeren over jouw diensten en ontwikkelingen? Met triggerende e-mailnieuwsbrieven ben je altijd top-of-mind bij jouw doelgroep.

Offertes en aanbestedingen

Sta je op het punt om in te schrijven op een aanbesteding of ben je van plan om een nieuw project binnen te halen? Ik zorg ervoor dat jouw (EMVI-) plan de lezer overtuigt en lekker leesbaar is.

Inhoudelijke whitepapers

Met een whitepaper deel je jouw kennis met je doelgroep. Het is een inhoudelijk stuk waarmee je jouw expertise laat zien en je jouw (potentiële) klanten op weg helpt in jouw vakgebied.

Blog abonnement

Wil jij regelmatig relevante content met je doelgroep delen?
Dan is een blog abonnement wellicht iets voor jou.

Blog abonnement
Online Marketing Drunen

Hulp nodig bij online marketing?

Ik ben er voor jouw uitdagingen op het gebied van tekst en communicatie. Heb je meer behoefte aan iemand die jou helpt met het effectief inzetten van je online marketing kanalen? Dan staat Steven voor je klaar.

Online Marketing Drunen
Meer weten over Marlou?