Waar kan ik je mee helpen?

Hieronder vind je de diensten die ik standaard aanbied. Heb je ergens anders hulp bij nodig, maar staat het er niet bij? Neem dan contact met me op. Dan bekijken we samen of jouw opdracht in mijn straatje past.

Diensten_Typisch_Marlou

Webteksten

Teksten schrijven voor de website van je bedrijf. Hoe bereik je de juiste doelgroep en hoe zorg je voor een goede vindbaarheid in Google? Zowel het schrijven, herschrijven en SEO proof maken van je website doe ik voor je.

Blogberichten

Met verse, relevante blogs over jouw vakgebied laat je jouw expertise zien. Mis je hiervoor de tijd en inspiratie? Laat het schrijven aan mij over. Je kunt me inschakelen voor zowel zakelijke als lifestyle blogs.

Vacatureteksten

Een uitnodigende en enthousiasmerende vacaturetekst die de juiste doelgroep activeert. Ik schrijf ‘m voor je!

E-mailnieuwsbrieven

Wil je jouw (potentiële) klanten op een leuke manier informeren over jouw diensten? Met triggerende e-mailnieuwsbrieven ben je altijd top-of-mind jouw doelgroep.

Arbeidsmarktcommunicatie

Ben je op zoek naar personeel maar weet je niet waar je moet beginnen? Hoe spreek je bijvoorbeeld de juiste doelgroep aan en hoe bereik je deze? Ik denk (en schrijf) met je mee.

Interviews & reportages

Met een persoonlijk verhaal van een collega of klant presenteer je jouw organisatie op een authentieke manier. Ik stel ze de juiste vragen en maak er een lekker leesbaar geheel van.

Brochures & magazines

Jouw eigen magazine of brochure is een leuke manier om jouw doelgroep te inspireren. Hulp nodig? Ik denk met je mee en neem het schrijven van de verhalen voor mijn rekening.

Persberichten

Groot nieuws? Zet jouw organisatie in de spotlights via de media! Ik zorg voor een relevant en informatief persbericht. Nieuwswaardig & lekker leesbaar.

Herschrijven & redigeren

Heb je zelf een tekst geschreven maar ben je er nog niet helemaal tevreden over? Ik ben er om de puntjes op de i te zetten.

Blog abonnement

Wil jij regelmatig relevante content met je doelgroep delen?
Dan is een blog abonnement wellicht iets voor jou.

Blog abonnement
Benieuwd naar mijn werk?