Waarmee help ik jou?

Ik schrijf inhoudelijke, doeltreffende teksten die bijdragen aan het doel van jouw organisatie. Professioneel, maar wel lekker leesbaar en toegankelijk. Zodat jouw boodschap interessant en relevant is, en jouw doelgroep weet waarvoor ze bij jou moeten zijn.

De input van jou of je collega’s vertaal ik naar teksten voor diverse communicatiemiddelen. Of je nu kennis wilt delen via een whitepaper, een sterk verhaal nodig hebt voor een aanbesteding of maandelijks een blog met je doelgroep wilt delen. Ik schrijf voor diverse (dienstverlenende) organisaties en werk samen met experts, projectleiders, tendermanagers en HR- & communicatieprofessionals. Ook met jou?


tekstschrijver typisch marlou

Blogs & artikelen

Met relevante blogs over jouw vakgebied laat je de expertise van je organisatie zien. Ik vertaal deze expertise naar interessante content en zorg voor continuïteit en een goede vindbaarheid in Google (SEO).

E-mailnieuwsbrieven

Wil je jouw doelgroep op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen jouw organisatie of vakgebied? Ik zorg voor e-mailnieuwsbrieven die relevant zijn voor jouw doelgroep en interessant zijn om te lezen. Indien gewenst verzorg ik ook de opmaak in Mailchimp voor je.

Inhoudelijke whitepapers

Met een whitepaper deel je jouw kennis met je doelgroep. Het is een inhoudelijk stuk waarmee je jouw expertise laat zien en je jouw (potentiële) klanten op weg helpt in jouw vakgebied. Jouw kennis, helder op papier.

Webteksten

Ik laat jouw websitebezoekers zien wie je bent, wat je doet en waarvoor zij bij jou terecht kunnen. Met de juiste triggers en call-to-actions, zodat jouw bezoekers ook daadwerkelijk contact opnemen.

EMVI-aanbestedingen

Sta je op het punt om in te schrijven op een aanbesteding of ben je van plan om een nieuw project binnen te halen? Ik zorg dat jouw EMVI-plan de juiste snaar raakt, overtuigt en lekker leesbaar is.

Employee branding

Wil je jouw werkgeversmerk versterken met employee branding content of vacatureteksten? Door mijn ervaring als HR-professional ken ik de materie en vertaal ik jouw input of functieprofiel naar een wervende tekst.

Nieuws- & persberichten

Speel in op de actualiteiten en creëer meer zichtbaarheid voor jouw organisatie. Ik schrijf artikelen voor (vakgerelateerde) nieuwsplatfoms, kranten en online media.

Interviews & reportages

Een inspirerende klantcase, succesverhaal of een collega aan het woord. Door middel van interviews haal ik relevante informatie boven tafel en ga ik op zoek naar pakkende quotes voor een inspirerend verhaal.

En verder...

Ook als je een andere vraag hebt kan ik je wellicht helpen. Heb je hulp nodig met het schrijven van social media updates, zoek je iemand om jouw teksten te redigeren of ben je op zoek naar een interim communicatieprofessional? In overleg is er veel mogelijk.

Blog abonnement

Wil jij regelmatig relevante content met je doelgroep delen?
Dan is een blog abonnement wellicht iets voor jou.

diensten typisch marlou blog
Online Marketing Drunen

Hulp nodig bij online marketing?

Marlou is er voor jouw uitdagingen op het gebied van tekst en communicatie. Heb je meer behoefte aan iemand die je helpt met het effectief inzetten van je online marketing kanalen en optimaliseren van conversies? Dan staat Steven voor je klaar.

Online Marketing Drunen
Aan de slag met je communicatie?