Online beter zichtbaar worden?

Je online kanalen zijn tegenwoordig hét visitekaartje van je organisatie. Maar hoe zorg je dat jouw website, social accounts en mailings ook daadwerkelijk iets opleveren?

Mijn naam is Steven en ik help jou graag om deze middelen zo optimaal mogelijk in te zetten en jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

Online Marketing Drunen

Effectief inzetten van online kanalen

Online communicatiekanalen zijn cruciaal voor jouw onderneming. Maar moet je wel op ieder kanaal aanwezig zijn? Ik zorg ervoor dat jij effectief gebruik maakt van de juiste kanalen en tools die passen bij jouw organisatie.

Conversie-optimalisatie (website)

Zijn er al potentiële klanten die jouw website weten te vinden, maar uiteindelijk toch niets afnemen? Ik zorg dat jouw website goed geoptimaliseerd is, zodat jij meer resultaat kan behalen.

Vindbaarheid in Google verhogen (SEO)

Merk je dat jouw website weinig bezoekers trekt of dat je niet goed vindbaar bent in Google? Ik zorg ervoor dat je website zo is ingericht, dat je beter vindbaarheid wordt in Google.

De drie bovenstaande pijlers vormen de basis van mijn diensten. Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we samen waarmee ik je het beste kan helpen. Concrete voorbeelden hiervan zijn:

  • Tips en tricks, zodat jij effectief gebruik maakt van de juiste online kanalen
  • Het optimaliseren en inrichten van jouw website zodat deze beter converteert
  • Je website optimaliseren zodat jij beter vindbaar wordt in Google (SEO)
  • Instellen en adverteren via Facebook- en Google Ads (SEA)
  • Inzichtelijk maken hoe bezoekers op jouw website terecht komen (Google Analytics)

Ik ben Steven van der Linden

Opgegroeid in het digitale tijdperk en altijd op zoek naar nieuwe online strategieën en tools die vooruitstrevend zijn. Want online zichtbaarheid is leuk, maar het moet natuurlijk wel iets opleveren. Daarom begin ik altijd bij de basis. Vanuit daar kijken we wat jouw onderneming nodig heeft en wat jou écht vooruit gaat helpen.

Tijdens mijn studie SPECO Sportmarketing hielp ik voetbalclub PSV met het optimaliseren van de online kaartverkoop omgeving. Ook draaide ik één maand lang een campagne voor een LEGO-webshop met een vastgesteld budget.

Benieuwd hoe ik jouw organisatie kan helpen bij het opstarten of onderhouden van online zichtbaar zijn? Neem contact op of bekijk mijn LinkedIn-profiel:

Vindbaarheid in Google verhogen Drunen
Klaar om stappen te maken?