Online beter zichtbaar worden?

Online zichtbaar zijn is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar wat als je geen kennis hebt van online marketing of als je er zelf geen tijd voor hebt?

Ik help jou om de online zichtbaarheid van jouw organisatie te verbeteren. Graag ga ik met jou in gesprek om samen te bekijken hoe ik jouw organisatie verder kan helpen.

Hieronder vind je de diensten die ik standaard aanbied. Heb jij een andere online uitdaging, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Diensten_Typisch_Marlou

Effectief inzetten van online kanalen

Online communicatiekanalen zijn cruciaal voor jouw onderneming. Maar moet je wel op ieder kanaal aanwezig zijn? Ik zorg ervoor dat jij effectief gebruik maakt van de juiste kanalen en tools die bij jouw organisatie passen.

Conversie-optimalisatie (website)

Zijn er al potentiële klanten die jouw website weten te vinden, maar uiteindelijk toch niets afnemen? Ik zorg voor een goede optimalisatie van jouw website zodat je meer resultaat kan gaan boeken.

Resultaten inzichtelijk maken

Inzicht in je online resultaten zorgt voor de juiste focus. Welke onderdelen van je online communicatie gaan goed en waar valt nog winst te behalen? Ik maak dit voor je inzichtelijk, zodat je jouw kanalen nog efficiënter en doelgerichter kunt inzetten.

Ik ben Steven van der Linden

Opgegroeid in het digitale tijdperk en altijd op zoek naar nieuwe online strategieën en tools die vooruitstrevend zijn. Want online zichtbaarheid is leuk, maar het moet natuurlijk wel iets opleveren. Gaan we met jouw online communicatiekanalen en conversie-optimalisatie aan de slag? Dan beginnen we bij de basis. Vanuit daar kijken we wat jouw onderneming nodig heeft en wat jou écht vooruit gaat helpen.

Tijdens mijn studie SPECO Sportmarketing hielp ik voetbalclub PSV met het optimaliseren van de online kaartverkoop omgeving. Ook draaide ik één maand lang een campagne voor een LEGO-webshop met een vastgesteld budget.

Benieuwd hoe ik jouw organisatie kan helpen bij het opstarten of onderhouden van online zichtbaar zijn? Neem contact op of bekijk mijn LinkedIn-profiel:

Blog abonnement
Klaar om stappen te maken?