E-mailnieuwsbrieven

voor Genius Creations

Bij Genius Creations kun je als ondernemer terecht voor webdesign, intranet en apps. Het bureau ontwikkelt deze volledig voor je op maat. Om de verschillende diensten van Genius onder de aandacht te brengen, schrijf ik regelmatig e-mailnieuwsbrieven voor ze. Doel: potentiële klanten enthousiasmeren en nieuwsgierig maken naar hun diensten. Een korte passage uit één van de nieuwsbrieven:

“Online software op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden. Het fijne eraan is dat je het altijd en overal kunt gebruiken. Of je nu in de trein zit, op kantoor bent of koffie drinkt in jouw favoriete café: jouw eigen software is overal beschikbaar. Voor jezelf, maar (indien gewenst) ook voor jouw medewerkers of klanten. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding – en die vind je tegenwoordig vrijwel overal.”

E-mailnieuwsbrieven genius creations

De opdrachtgever over onze samenwerking:

"Je komt zelden zo’n talent als Marlou tegen. Ze is bijzonder creatief met woorden. Ik schakel haar regelmatig in voor het schrijven van krachtige teksten voor onze communicatiemiddelen. Zelfs als de insteek van een tekst nog niet helder is, weet zij precies de kern van onze boodschap te raken."
Michael Luiken
Eigenaar Works 360 & Genius Creations