Tekstschrijver in Boxtel

Zoek je een tekstschrijver in Boxtel? Mijn naam is Marlou en ik help organisaties met het schrijven van teksten voor hun doelgroep. Of het nu gaat om blogberichten, webteksten, inhoudelijke whitepapers, vacatureteksten of aanbestedingen: ik zorg voor een verhaal dat lekker leest en jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Vanuit mijn tekstbureau nabij Boxtel werk ik regelmatig voor bedrijven in de regio, maar ook voor organisaties daarbuiten. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Mijn specialisme

Lastige materie in begrijpelijke taal uitleggen, een droge boodschap tastbaar maken of jouw kennis vertalen naar een lekker leesbaar verhaal. Voor al deze uitdagingen kun je bij mij terecht. Oók als de doelgroep van jouw organisatie superspecifiek is, of als jouw verhaal lastig is om uit leggen. Ik schrijf teksten die lekker lezen en voor iedereen begrijpelijk zijn. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Op mijn blog deel ik regelmatig schrijftips.

Tekstschrijver in Boxtel gezocht?

Een samenwerking met een tekstschrijver uit Boxtel is ideaal als jij daar ook zit. Zelf ben ik net buiten Boxtel gevestigd, in Sint-Michielsgestel. Zo’n 10 minuten vanaf Boxtel. Vanuit hier kom ik graag jouw kant op om kennis te maken. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en bespreken we het doel van de teksten.

Kennismaken op locatie of telefonisch

Mij inschakelen als tekstschrijver? In Boxtel zijn er genoeg plekken om kennis te maken. Langskomen bij jou op kantoor kan uiteraard ook. Zit jouw bedrijf verder weg en plan je liever een telefonische afspraak om kennis te maken? Ook dat is mogelijk. Neem contact met me op om een afspraak te maken via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Mijn hulp inschakelen?