Tekstschrijver in Boxtel

Zoek je een tekstschrijver in Boxtel? Mijn naam is Marlou en ik help jou graag met het schrijven van teksten voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om blogberichten, webteksten, inhoudelijke whitepapers, vacatureteksten of aanbestedingen: ik zorg voor een verhaal dat lekker leest en jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Vanuit mijn tekstbureau nabij Boxtel werk ik regelmatig voor bedrijven in de regio, maar ook voor organisaties daarbuiten. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Mijn specialisme

Lastige materie in begrijpelijke taal uitleggen, een droge boodschap tastbaar maken of jouw kennis vertalen naar een lekker leesbaar verhaal. Voor al deze uitdagingen kun je bij mij terecht. Oók als de doelgroep van jouw organisatie superspecifiek is, of als jouw verhaal lastig is om uit leggen. Ik schrijf teksten die lekker lezen en voor iedereen begrijpelijk zijn. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Op mijn blog deel ik regelmatig schrijftips.

Tekstschrijver in Boxtel gezocht?

Een samenwerking met een tekstschrijver uit Boxtel is ideaal als jij daar ook zit. Zelf ben ik net buiten Boxtel gevestigd, in Sint-Michielsgestel. Zo’n 10 minuten vanaf Boxtel. Is dat voor jou niet praktisch? Dan kom ik graag jouw kant op om kennis te maken. Zo krijg ik gevoel bij jouw bedrijf en hetgeen dat je wilt uitstralen. Ook ben ik benieuwd welk doel je met de teksten voor ogen hebt. Wil je de lezer informeren, inspireren of overtuigen? Wat jouw doel ook is, ik zorg voor teksten die daar naadloos op aansluiten.

Kennismaken op locatie of telefonisch

Mij inschakelen als tekstschrijver? In Boxtel zijn er genoeg plekken om kennis te maken. Langskomen bij jou op kantoor kan uiteraard ook. Zit jouw bedrijf verder weg en plan je liever een telefonische afspraak om kennis te maken? Ook helemaal prima! Neem contact met me op om een afspraak te maken via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Gebruik maken van mijn hulp?