tekstschrijver omgeving den bosch

Tekstschrijver in Den Bosch

Zoek je een tekstschrijver in Den Bosch en omgeving? Mijn naam is Marlou en ik help organisaties met het schrijven van teksten voor hun doelgroep. Of het nu gaat om webteksten, blogberichten, vacatureteksten, nieuwsbrieven, aanbestedingen of inhoudelijke whitepapers: ik zorg voor een lekker leesbaar verhaal, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Vanuit mijn tekstbureau nabij Den Bosch werk ik regelmatig voor bedrijven uit de regio, maar ook voor organisaties daarbuiten. Benieuwd wat ik voor je kan doen?

den bosch tekstschrijver

Tekstschrijver in Den Bosch gezocht?

Samenwerken met een tekstschrijver uit Den Bosch is natuurlijk ideaal als jouw bedrijf daar ook zit. Zelf ben ik net buiten de stad gevestigd, in Sint-Michielsgestel. Zo’n 10 minuten met de auto vanaf het centrum. Vanuit hier kom ik graag naar Den Bosch voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en bespreken we het doel van de teksten.

Mijn specialisme

Lastige materie in begrijpelijke taal uitleggen, een droge boodschap tastbaar maken of jouw expertise vertalen naar boeiende content voor jouw doelgroep. Voor al deze uitdagingen kun je bij mij terecht. Oók als jouw organisatie een superspecifieke doelgroep heeft, of als jouw verhaal lastig uit te leggen is. Ik schrijf teksten die voor iedereen goed te begrijpen zijn en gewoon lekker lezen. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Op mijn blog deel ik regelmatig schrijftips.

tekstschrijver omgeving den bosch

Kennismaken op locatie of telefonisch

Wil jij graag samenwerken met een tekstschrijver uit de omgeving van Den Bosch? Ik maak graag kennis met jou en je organisatie. Dit kan op locatie, maar ook telefonisch. Afspraak inplannen? Neem contact met me op via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Mijn hulp inschakelen?