tekstschrijver in drunen en omgeving

Tekstschrijver in Drunen

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Drunen of omgeving? Mijn naam is Marlou en vanuit mijn tekstbureau help ik je graag met het schrijven van teksten voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om webteksten, inhoudelijke whitepapers, blogs, nieuwsbrieven of aanbestedingen: ik zorg voor een lekker leesbaar verhaal, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Tekstschrijver in Drunen gezocht?

Samenwerken met tekstschrijver uit Drunen is ideaal als jouw bedrijf daar ook zit. Zelf kom ik uit Drunen, maar woon sinds kort in Sint-Michielsgestel. Wil je graag kennismaken? Dan is het voor mij geen probleem om jouw kant op te komen. Tijdens een kennismaking kijken we of er een klik is en stel ik jou vragen over jouw bedrijf. Zo krijg ik gevoel bij jouw bedrijf en hetgeen dat je wilt uitstralen. Ook ben ik benieuwd naar het doel van de teksten. Wat wil je bereiken bij jouw doelgroep? Welk doel je ook hebt, ik zorg ervoor dat jouw verhaal er naadloos op aansluit.

Mijn specialisme

Saaie kost tastbaar maken, complexe materie in heldere taal uitleggen of jouw kennis vertalen naar een lekker leesbaar verhaal. Dat zijn typische uitdagingen voor mij. Oók als jouw doelgroep heel specifiek is, of als jouw verhaal lastig uit te leggen is. Ik schrijf teksten die voor iedereen goed te begrijpen zijn en gewoon lekker lezen. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Neem een kijkje op mijn blog. Daar deel ik regelmatig schrijftips.

tekstschrijver in drunen en omgeving

Kennismaken

Mij inschakelen als tekstschrijver? Ik kom graag richting Drunen voor een kop koffie. Zit jouw bedrijf niet in de regio en maak je liever telefonisch kennis met me? Ook helemaal prima! Neem contact met me op via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Gebruik maken van mijn hulp?