tekstschrijver in drunen en omgeving

Tekstschrijver in Drunen

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Drunen of omgeving? Mijn naam is Marlou en vanuit mijn tekstbureau help ik organisaties met het schrijven van teksten voor hun doelgroep. Of het nu gaat om webteksten, inhoudelijke whitepapers, blogs, nieuwsbrieven of aanbestedingen: ik zorg voor een lekker leesbaar verhaal, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Tekstschrijver in Drunen gezocht?

Samenwerken met tekstschrijver uit Drunen is ideaal als jouw bedrijf daar ook zit. Zelf kom ik uit Drunen, maar woon sinds kort in Sint-Michielsgestel. Vanuit hier kom ik graag jouw kant op voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en stel ik jou vragen over jouw bedrijf. Ook bespreken we het doel van de teksten: wat wil je ermee bereiken?

Mijn specialisme

Saaie kost tastbaar maken, complexe materie in heldere taal uitleggen of jouw kennis vertalen naar een lekker leesbaar verhaal. Dat zijn typische uitdagingen voor mij. Oók als jouw doelgroep heel specifiek is, of als jouw verhaal lastig uit te leggen is. Ik schrijf teksten die voor iedereen goed te begrijpen zijn en gewoon lekker lezen. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Neem een kijkje op mijn blog. Daar deel ik regelmatig schrijftips.

tekstschrijver in drunen en omgeving

Kennismaken

Mij inschakelen als tekstschrijver? Ik kom graag richting Drunen voor een kennismaking. Zit jouw bedrijf niet in de regio en maak je liever telefonisch kennis met me? Ook dat is mogelijk. Neem contact met me op via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Mijn hulp inschakelen?