Tekstschrijver omgeving Eindhoven

Tekstschrijver in Eindhoven

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Eindhoven? Mijn naam is Marlou en vanuit mijn tekstbureau help ik jou graag met het schrijven van teksten voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om blogberichten, webteksten, nieuwsbrieven, inhoudelijke whitepapers of aanbestedingen: ik maak er een lekker leesbaar verhaal van, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Als tekstschrijver in de omgeving Eindhoven schrijf ik regelmatig teksten voor organisaties in de regio, maar ook voor bedrijven daarbuiten. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

tekstschrijver eindhoven

Mijn specialisme als tekstschrijver

Een droge boodschap tastbaar maken, lastige materie in begrijpelijke taal uitleggen of jouw kennis vertalen naar boeiende content voor jouw doelgroep. Dat zijn typische uitdagingen voor mij. Oók als de doelgroep van jouw organisatie superspecifiek is, of als jouw verhaal lastig uit te leggen is. Ik schrijf teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn en gewoon lekker lezen. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Via mijn blog deel ik regelmatig schrijftips.

Tekstschrijver in Eindhoven gezocht?

Een samenwerking met een tekstschrijver uit Eindhoven is natuurlijk ideaal als jouw organisatie daar is gevestigd. Zelf ben net buiten Eindhoven gevestigd, in Sint-Michielsgestel. Zo’n 20 minuten rijden vanaf de stad. Is dat voor jou te ver weg? Dan kom ik graag jouw kant op om kennis te maken. 

Voordat ik voor je aan de slag ga wil ik je namelijk eerst leren kennen. Zo krijg ik gevoel bij jouw bedrijf en hetgeen dat je wilt uitstralen. Ook ben ik benieuwd welk doel je hebt me de content. Wil je de lezer inspireren, overtuigen, informeren of aanzetten tot actie? Welk doel je ook hebt, ik zorg voor teksten die er naadloos bij aansluiten.

tekstschrijver omgeving eindhoven

Kennismaken in Eindhoven?

Mij inschakelen als tekstschrijver? In Eindhoven zijn er genoeg plekken voor een kop koffie. Bij jou op kantoor langskomen kan uiteraard ook. Zit jouw bedrijf niet in de buurt en maak je liever telefonisch kennis met me? Ook helemaal prima! Contact opnemen doe je via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Gebruik maken van mijn hulp?