Tekstschrijver omgeving Eindhoven

Tekstschrijver in Eindhoven

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Eindhoven? Mijn naam is Marlou en vanuit mijn tekstbureau help ik organisaties met het schrijven van teksten voor hun doelgroep. Of het nu gaat om blogberichten, webteksten, nieuwsbrieven, inhoudelijke whitepapers of aanbestedingen: ik maak er een lekker leesbaar verhaal van, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier triggert.

Als tekstschrijver in de omgeving Eindhoven schrijf ik regelmatig teksten voor organisaties in de regio, maar ook voor bedrijven daarbuiten. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

tekstschrijver eindhoven

Mijn specialisme als tekstschrijver

Een droge boodschap tastbaar maken, lastige materie in begrijpelijke taal uitleggen of jouw kennis vertalen naar boeiende content voor jouw doelgroep. Dat zijn typische uitdagingen voor mij. Oók als de doelgroep van jouw organisatie superspecifiek is, of als jouw verhaal lastig uit te leggen is. Ik schrijf teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn en gewoon lekker lezen. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Via mijn blog deel ik regelmatig schrijftips.

Tekstschrijver in Eindhoven gezocht?

Een samenwerking met een tekstschrijver uit Eindhoven is natuurlijk ideaal als jouw organisatie daar is gevestigd. Zelf ben net buiten Eindhoven gevestigd, in Sint-Michielsgestel. Zo’n 20 minuten rijden vanaf de stad. Vanuit hier kom ik graag jouw kant op om kennis te maken.  Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en bespreken we het doel van de teksten.


tekstschrijver omgeving eindhoven

Kennismaken in Eindhoven?

Mij inschakelen als tekstschrijver? In Eindhoven zijn er genoeg plekken voor een kop koffie. Bij jou op kantoor langskomen kan uiteraard ook. Zit jouw bedrijf niet in de buurt en plan je liever een telefonische kennismaking? Ook dat is mogelijk. Neem contact op via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Gebruik maken van mijn hulp?