tekstschrijver waalwijk en omgeving

Tekstschrijver in Waalwijk

Zoek je naar een tekstschrijver in Waalwijk en omgeving? Mijn naam is Marlou en ik help jou graag met het schrijven teksten voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om inhoudelijke whitepapers, blogberichten, webteksten, nieuwsbrieven of aanbestedingen: ik zorg voor een helder en lekker leesbaar verhaal, waarmee jij jouw doelgroep op de juiste manier activeert. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

tekstschrijver in waalwijk

Tekstschrijver in Waalwijk gezocht?

Samenwerken met een tekstschrijver uit Waalwijk is natuurlijk ideaal jouw organisatie daar zit. Vanuit mijn tekstbureau ben ik regelmatig in Waalwijk te vinden, maar ik ben gevestigd in Sint-Michielsgestel. Wil je graag kennismaken? Dan is het voor mij geen probleem om jouw kant op te komen. Tijdens een kennismaking kijken we of er een klik is en stel ik jou vragen over jouw organisatie. Zo krijg ik gevoel bij jouw bedrijf en hetgeen dat je wilt uitstralen. Daarnaast ben ik natuurlijk ook benieuwd naar het doel van de teksten: wat wil je ermee bereiken bij jouw doelgroep?

Mijn specialisme

Complexe materie in duidelijke taal uitleggen, saaie kost tastbaar maken en jouw expertise vertalen naar een verhaal dat lekker leest. Zulke uitdagingen zijn typisch iets voor mij. Oók als jij een superspecifieke doelgroep hebt, of als jouw verhaal lastig uit te leggen is. Ik zorg voor teksten die iedereen begrijpt en lekker lezen. Benieuwd naar mijn visie op tekst en communicatie? Via mijn blog deel ik regelmatig schrijftips.

Kennismaken?

Mij inschakelen als tekstschrijver? In Waalwijk zijn er genoeg plekken voor een kennismaking. Langskomen bij jou op kantoor kan uiteraard ook. Zit jouw bedrijf verder weg en plan je liever een telefonische afspraak om kennis te maken? Ook helemaal prima! Neem contact met me op om een afspraak te maken via info@typischmarlou.nl of 06-29476956. Meer informatie over mijn prijzen vind je op de pagina werkwijze & tarieven.

Gebruik maken van mijn hulp?