Zo ga ik te werk

Voordat ik voor je aan de slag ga, maak ik graag kennis met jou en je organisatie. Dit kan op locatie of telefonisch. Is er een klik? Dan definiëren we het doel van de content en bespreken we de doelgroep, gewenste uitstraling en tone-of voice. 

Gaat het om een interim klus of vaste freelance opdracht? Dan bespreken we vooraf hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

hoe ga ik te werk_typisch marlou

Input verzamelen & research

In een gesprek met jou (of je collega) verzamel ik de informatie die ik nodig heb. Is de informatie heel specifiek of gedetailleerd? Dan ontvang ik de input graag per mail, zodat de details zeker kloppen. Ik lees me in, doe indien nodig aanvullende research en vertaal jouw input naar een sterk en lekker leesbaar verhaal. Per mail ontvang je van mij een eerste versie. Jij deelt jouw feedback met mij en vervolgens ga ik aan de slag om de tekst te perfectioneren: klaar om te plaatsen!

Tarieven

Je kunt op verschillende manieren met me samenwerken:

Vooraf maak ik altijd een inschatting van de werkzaamheden, zodat je een indicatie van de prijs hebt. Heb jij een specifieke klus en wil je graag weten of dit binnen je budget past? Neem contact met me op, dan bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden.
Weten waarmee ik je kan helpen?